• Strada Zizinului nr.19 Brasov, Romania

Facilitati

Design responsive

Site-ul tau poate fi accesat de pe o gama larga de dispozitive, de la cele cu ecran foarte mic (smartwatch-uri, smartphone-uri) pana la cele cu ecran mare (tablete, desktop-uri , smart TV-uri). Site-ul tau isi va adapta dimensiunea in functie de dispozitivul media.

Optimizare SEO

Prin optimizarea SEO urmarim obtinerea pozitiilor de top in motoarele de cautare pentru cuvintele care iti pot aduce clienti. Iti garantam ca vom folosi cele mai bune si mai eficiente practici din domeniu la ora actuala pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Panou administrare

Cand vine vorba de administrare site, orice proprietar al unui website trebuie sa tina cont de faptul ca este unul din cele mai importante aspecte ale muncii sale. Acest proces nu trebuie să se rezume doar la actualizarea paginilor cu continut, ci la mai multe activitati care, impreuna, contribuie la succesul site-ului respectiv pe internet.

Suport gratuit

realizare siteOrice intrebare tehnica sau de functionalitate a site-ului va primi un raspuns sau o solutie usor de implementat. Pe langa manualul de utilizare prietenos, clientii nostri au suport gratuit prin telefon si prin intermediul e-mailului pe toata durata colaborarii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.